fredag 25 december 2009

Juldagen

Ja då har vi haft besök av den årliga jultomten och detta år kom han till Gårdskär. Vaknade på morgonen av en lyrisk dotter som undrade när tomten skulle komma och det kändes förståss som en evighet att vänta tills efter kalle anka. På vägen till Gårdskär så åkte vi till graven och tände ett nytt ljus och sedan hämtade vi upp Fix Kristin och sedan bar det av. Kom till kära moster och morbror vid halv 12 tiden och bjöds då på lite glögg och pepparkakor vid brasa, så mysigt så.

Hade det sedan hur underbart som helst och efter kalle kom som väntat Tomten och det var med stor förstjusning som lill damen tittade i fönstret för att se när han skulle komma. Hon tämligen sprang till dörren för att öppna så han kunde komma in och hon var inte det minsta rädd. Hon fick hur mycket klappar som helst tror att det fyllde en hel soffa faktiskt. Medan vi sedan var full gång med att öppna klappar så knackade det på fönstret och där stod det två tomtar till...alla lika förvånade. Men vi hade i allafall varit förutseende och lagt undan två paket som dom skulle kunna ge Alice om det kom fler. Så hon blev över lycklig av att det kom två till!

Hade summa sumarum en jätte härlig dag och kväll men blev tvungna att åka hem vid 20,30 tiden då Alice inte var bra i andningen och hade gett henne medecin 5 gånger och hon själv sa att det var svårt att andas så var det inget annat att göra än att åka hem. Viktigast är att hon mår bra och inte lider!

Hem resan gick bra och alla var nöjda och glada. Jag hade en sån otrolig tur att jag av min kära make fick en akupressurmatta som jag hade önskat mig sååååå roligt! Så nu blir det friska tag efter nyår för både kropp och själ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar