torsdag 31 december 2009

Hemma igen

Ja då har vi åter igen landat på Gävle mark efter en mini semester i Göteborg. Välbehövlig tripp men ack så skönt när vi började närma oss staden staden stad i världen- GÄVLE! Vi började med att åka vid 9.30 på måndagsmorgonen och svängde då in på Scandic för en hotelfrukost innan avresan och så gott det var sedan. Så började färden ner med över 50 mil....skönt att det gick bra, för det är ju inte lilla biten. Men resan gick hur bra som helst och det var riktigt kul.

Vi var framme strax efter fem och entrade hotellet med buller och bång. En snabb installation av rummet och sedan var vi ner och åt en god buffé och drack lite gott öl. Sedan var det bara att byta om för att åka till matchen som gick av stapeln på Ullevi och det var lite folk som var där...NOT!

Hade det faktiskt ofantligt roligt fast det inte var Brynäs som spelade...och för att vara våra makar lika så var lite trevliga och satte på oss Färjestad kläder...men det gick bra och utan utslag :).
Micke och Karim förväntansfulla innan matchstart.


Mycket folk var det

Jag och Ulrica som "nya supportrar"



Fyrverkeri efter matchen


Den samlade truppen

Dagen där på så gick avresan bort till hemmet vid 11 snåret och gjorde en liten avstickare till NetonNet i Örebro och med stor förväntning kan jag säga men ack vad vi bedrog oss vilket skämt. Var hur dåligt som helst och det var inte lika stort som vi trodde heller. FLOPP är det riktiga ordet. Välbehållna entrede vi hemmet vid halv åtta på kvällen. Å va skönt att vara hemma. Hade barnvakt till onsdagen så det var skönt att kunna ta det lungt hemma och sova ut innan det var dags att hämta hem lill trollet. Och som vi hade längtat efter henne. Gudomligt att få hem henne igen. Hade turen att få middag hos mormor så det var bara att mysa hemma sen.

Nu ska vi se fram emot ett nytt gott och nyttigt år. Hoppas att alla får ett riktigt gott slut och en bra början på det nya året.

GOTT NYTT ÅR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar