måndag 29 juni 2009

Ny vecka och nya arbetstag

efter underbart lungn och härlig helg är det åter dax att samla krafterna för en troligtvis kaotisk vecka. Men helgen har som sagt varit helt otroligt skön och varm, åkte på Ockelbo marknaden på lördagen med Alice kompis Jonathan och hans familj. Åkte med dom eftersom Micke jobbade. Hade det jätte bra där uppe och på hemvägen stannade vi på Trebekohallen i Sandviken och passade på att äta middag där med Micke. Jätte kul!

Söndagen var det dax att åka till Furuvik, Micke kunde byta jobbdag och följa med oss det var kul! Hade Jonathans familj med oss. Vi åkte med föreningen och det var väldigt uppskattat vad jag förstod. Vi tittade på alla djur, åkte karusell, bbadade och tittade på Zillah och Totte, det tyckte Alice var riktigt kul. Sedan åkte vi alla till oss och åt tacos och barnen fick svalka sig i poolen.

En riktigt mys helg har vi haft och eftersom det varit fullt upp har det känts som en riktigt lång ledighet trots att det bara varit två dagar. Ser nu fram emot att värmen håller i sig och att det blir många fina helger fram tills semestern.

Tingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar