söndag 21 juni 2009

Midsommar helg

ja då har det varit högsommar firande med en frånvarande sol. Var till Södra kollonin och tittade på midsommar firande och dansade runt stången. Alice hade sett fram emot att få dans till små grodorna och hon tyckte att det var super roligt att dansa! Hade det väldigt trevligt mellan skurarna, men vi hade faktiskt uppehåll hela tiden som vi var där. Sedan var vi till oss och åt middag och menyn såg ut som följer;
Förrätt: Sill och färskpotatis med Västkust snaps (riktigt god om man nu kan säga att sprit är gott!)
Huvudrätt: Grillad fläskfilé med potatis krocket och sweet chili sås och exotisk mango sås, bröd och sallad.
Allt var super gott och efter det var vi så mätta att vi knappt orkade något mer.

Alice har haft en super helg för hon har haft sin kompis Jonathan här mellan fredag till söndag. Hans föräldrar har varit bortrest. Har gått super bra och det har inte varit varken sura miner eller bråk. Tror att dom varit ganska stålta av att få sova hos varandra.
Igår åkte vi till Edsken i Hofors och hälsade på morfar som var där med sin husvagn, stannade sedan på Mc Donalds i Sandviken och åt och var in på bowlingen och bowlade. Hade det jätte kul.

Idag har det varit jätte skönt väder så vi har kunnat suttit ute och fika. Barnen har haft picknik på gräsmattan. Nu är vi ensamma och ska nu äta lite mat och sedan duscha. Dax att göra sig klar för en ny vecka.

Tingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar