söndag 8 februari 2009

SNÖ SNÖ SNÖ

Vaknade tidigt med huvudvärk, halsbränna och kände bara för att dra täcket över huvudet och sova till lunch men ack nej, kl. 06.35 står våran solstråle i vår dörr och är pigg och vill inte sova mer. Bara att gå upp efter att fått henne att vila med mig en halv timme. Känner nu att jag inte skulle ha tagit dom där glasen vin igår trots att det bara var 3 glas men det blir ju så sent innan man kommer i sängen. Liseloth har sovit kvar och Alice bara väntar på att hon ska vakna.
Efter tio kommer de andra upp och efter lite frukost tar vi på oss täckisar och ut i snö yran, det måste minst ha kommit 2dm snö och det är puder snö. Alice är hur lycklig som över snön och Micke gjorde en liten pulkabacke på baksidan som hnon fick åka i. Ingegerd och Jossan kom och vi hade en trevlig söndags förmiddag tillsammans.
Sedan var det bara att svida om för kl. 14 kom Mickes moster och kusin med fru och Karim, Ulrica och Jonathan. Jonathan är ett halv år äldre än Alice och dom har så kul ihop. Alice säger att hon sak gifta sig med Jonathan när hon blir stor. Dom stannade på mat och åkte vid sju. Barnen har lekt uppe och skrattat och haft jätte kul.
Ska nu mysa med min underbara man och titta på beck filmen.
Micke gjorde en vulkan snölykta hur häftig som helst.



Alice ute på pulkfärd



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar