söndag 31 oktober 2010

Gårdsarbete

Har haft en underbar dag ute på gården idag. Har fixat gräsmattan på framsidan, satt tillbaka staketet på framsidan och fått altanen på plats. Har haft svägerskan här som har hjälpt mig nu när inte Micke kan göra så mycket. Gick sedan på baksidan och fixade till allt som behövdes göras. Så himla skönt att ha det gjort. Det enda som återstår nu är att på framsidan skruva fast ca 8 plank och på baksidan 5 st plank på altanerna och det skall Micke fixa imorgon så mycket han hinner med. Så härligt det blir när allt är klart!
Såg att dom hade börjat fixa med altan taken lite längre ner på gatan så med lite tur är det inte så långt borta för oss heller. Längtar ändå mest till att dom kommer och fixar vår krater gräsmatta för den är anskrämlig nu och jag hoppas evinerligen att den blir klar och fixad innan frosten och snön.

Alice och jag har även hunnit med en att gå till mormor och hälsat på och hämtat hennes dator. Så nu har vi äntligen en stationär dator som Alice kan spela spel på och det var en stolt tjej som satt och spelade innan middagen.

Gårdagen med Tobbe trollkarl och Mojje var riktigt bra, Alice tyckte om det även fast hon inte direkt visste vilka dom var. Men en rolig lördagsgrej var det iaf.'
Tidigare på dagen hade vi varit med mors bil till verkstade så hon fick skifta däck och fäljar och få de påsatta på bilen. Efter det åkte vi alla till blomsterlandet, plantagen och kvantum. Vi var ute efter att få gravdekoration och en amaryllislök med kruka och allt fick vi. Var så himla roligt med en lök, har velat köpa i flera år men det har inte blivit av förens nu. Köpte även två julstjärnor som var konstgjorda då Alice är allergisk mot dom. Fina var dom och nu längtar jag verkligen tills det är advent och julen börjar komma med stormsteg.
Längtar tills vi får dricka glögg och mysa med tänta ljus. Härligt! Älskar bokstavligen julen!
Men så är det bara 54 dagar kvar till tomten kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar