onsdag 29 juli 2009

Mini semester

Det är precis vad vi har haft har varit uppe i stugan mellan söndag till tisdag och har haft det kanon bra. Vill inte åka hem när jag väl är där. Men som tur var så var det regn igår när vi skulle åka och det var grå mulet, klibbigt och lite kallt, vilket var fördelen när vi skulle åka. Alice har trivts som fisken i vattnet där uppe, har åkt båt och fiskat och lekt. Hon var inte heller rädd för att gå på dass vilket är en stor fördel när man är där uppe.

Micke har provat med kräftmjärdar och ålryssja men det blev inget i någon av dom men han har ju provat i alf. Alice fiske lycka var stor första försöket som hon gav sig på att fiska med sitt fiskespö. Vi har som sagt haft det toppen där uppe. När vi kom upp på söndagen var pappa där och hade börjat ösa ur båten...han som knappt kan gå har satt sig i den överfulla båten med vatten och öst men lyckligtvis tagit sig ur utan problem.

Igår kvälll var jag, Eva och Pia bjuden till Hedesunda till en arbetskamrat på mat och vin hade det super mysigt och trevligt och otroligt gott vin! Vi kunde sitta ute hela kvällen utan att det var mygg! Helt otroligt!

Nu ska vi se vad denna dag har att bjuda på.



Alice fiskar från bryggan i stugan.

Alice första fisk! En liten aborre. Jätte kul!


Så stor var den lilla rackaren som hon fick upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar