lördag 11 juli 2009

Äntligen härligt väder

Och för Alice del var det skönt att hon trots lite feber och hosta kunde var ute lite. Hon är inte lika pigg idag som igår det märks att hon inte mår hundra. Även jag har börjat bli förkyld, snuvig, konstig i halsen och huvet. Så nu tar både lill cessan och jag alvedon på bestämda tider så det hinner arbeta i kroppen. Fick besök av morfar idag och han blev kvar hela eftermiddag och stannade på middag. Det var riktigt kul att få rå om honom lite. Vi kunde ju vara ute på baksidan och Alice kom ut lite titt som tätt när hon orkade annars var det pippi som gällde för henne och orkar man inget annat är det lagomt att sitta och titta på.

Har även hunnit med att städa både nedre och övre våningen samt toaletten. Tänk att man drar på det fast det är gjort fort, passade även på damma med dammsugaren på en gång. Det går ju så himla bra när man ändå är i farten och det tar inte värst mycket längre tid. Försöker att hinna med så fort vi är lediga men nu när det varit fint väder har det inte blivit prio ett att vara inne och dammsuga och torka golv. Ändå var det i söndags som Micke dammsugde men det märks på engång va mycket det dras in är det är skit väder. Men det är tur att vi ha lite olika väder så vi kan vara inne och poa lite också.

Har nu suttit och tittat lite på sommarkrysset och stickat på Alice koftan. Ska ta och göra några varv till innan jag ska gå och knyt mig.

Tjingtjong

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar