lördag 25 juli 2009

Lördagsmys

Igår var det dax för en till omgång av gele, gjorde lite i torsdagskväll och det blev riktigt bra. Var och storhandlade i går på ica maxi, full vagn och några tusen fattigare men nu har vi iaf mat. Var till mormor och lämnade Alice hon ska sova där inatt. Var hem och gjorde oss i ordning inför kvällen vi ska ut och äta. Var sedan tillbaka till mormor och träffade mina brorssöner som jag inte har träffat på 4år...var så enormt roligt och fridfullt för hjärtat men det är svårt att hålla tillbaka tårarna när man ses. Lider med dom små men huvudsaken att dom har det bra och det har dom. Alice tyckte att det vare så kul att träffa kusinerna.

Sedan bar det av ner till Mickes moster, Fredrik och Jenny. Gick som vanligt till Cheers och åt och drack och hade det bra. Ulrica med familj kom åxå dit och åt. Hade det super trevligt. Gick sedan vidare till Berggrenska coh tog en öl och en Razzberry mumma...
Åkte hem på 23.20 bussen och det var alldeles lagomt.

Sitter nu och tar det lungt och njuter av att bara kunna koppla av och göra vad man vill utan att bli avbryten med att göra en massa annat. Men fast att det är skönt att vara ensam en stund så bara väntar jag på att åka och hämta hem henne, den efterlängtade tystnaden är en tystnade av saknad samtidigt samtidigt som det är skönt. Men nu ska vi åka och handla och sedan hämta hem lill princessan.

Tingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar