måndag 27 september 2010

Shopping

Ja idag står det mobilshopping på agendan.
Mamma behöver en ny mobil så vi ska åka ner på stan och klämma och känna lite här och där för att se vad som skulle kunna passa henne. Klart är redan att hon vill ha en Nokia så någon modell av den blir det.
Sitter nu i skrivandets stund och avnjuter en kopp kaffe och ser ut på det stormande som är. Känns som att det är vinterkläder på som gäller, de glada dagarna med ljumma vindar är nu ett minne blott.
Igår var det altanrivning som stod på agendan. Efter många svängar har det blivit klart att vi inte får ha våra gamla altangolv kvar...vårat är bara två år så det är onödigt helt och hållet att byta ut men det ska nu göras. Så jag var ut och skruvade en del sen hoppade Micke ut och satt på en stol och gjorde i stort sett resten. Robin kom en sväng och hjälpte till och Karim fixade det som var kvar. Så nu ligger ett stycke altangolv i garaget. Så nu hoppas jag att dom kommer snart nog och fixar alla snickerier. Vill få klart ute med gräsmattan och allt innan frosten kommer.
Kära pappa var åxå här igår så han och jag passade på att fara till köpis och köpa vinter stövlar till honom och det hittade vi som tur var. Nu slipper pappsen frysa.

Men jag har glömt av det viktigaste som hänt. Alice har en lös tand!!!! Hon visade den i fredags, nu börjar hon verkligen bli stor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar