onsdag 16 juni 2010

Diskuttera aldrig med en kvinna...

Polisen: - Ni körde alldeles för fort!

Kvinnan: - Oh, jag förstår.

Polisen: - Kan jag få se körkortet!

Kvinnan: - Jag skulle gärna ge er det, men jag har inget.

Polisen: - Har ni inget?

Kvinnan: - Jag har förlorat det fyra gånger, för att ha kört onykter.

Polisen: - Kan jag i stället få se registreringsbeviset!

Kvinnan: - Tyvärr inte.

Polisen: - Varför inte?

Kvinnan: - Jag har stulit bilen.

Polisen: - Stulit den?

Kvinnan: - Jaa, och jag har dödat ägaren och styckat honom i bitar.

Polisen: - Vad har ni gjort sa ni ?

Kvinnan: - Delarna av honom ligger I plastpåsar I bagageutrymmet, ifall ni vill kolla.

Polisen tittar på kvinnan, backar långsamt därifrån, och ringer efter förstärkning. Inom några minuter kommer ytterligare fem polisbilar, och ett polisbefäl närmar sig med dragen pistol.

Polis 2: - Kan ni gå ur bilen!

Kvinnan: - Är det något problem?

Polis 2: - Min kollega har sagt att ni har stulit den här bilen, och mördat ägaren.

Kvinnan: - Mördat ägaren?

Polis 2: - Ja, kan ni vara snäll och öppna bagageluckan!

Kvinnan öppnar luckan, men där finns inget.

Polis 2: - Är det här er bil?

Kvinnan: - Naturligtvis, här är registreringsbeviset.

Polisen är alldeles tyst.

Polis 2: - Min kollega säger också att ni inte har något körkort.

Kvinnan gräver I handväskan, tar upp sin plånbok, och räcker sedan över körkortet.

Polis 2: - Jag måste medge att jag är konfunderad. Min kollega har berättat att ni inte har något körkort, inget registreringsbevis, att ni har stulit bilen, och mördat ägaren!

Kvinnan: - Jaha, och snart påstår han väl att jag körde för fort också ? ? ? ._,___

tisdag 15 juni 2010

Dagens ordspråk

"En iPhone utan appar är som kärlek utan kyssar"

Kallt och grått

och man undrar när detta skall ge med sig och få lite sol i lite längre sträck än en halv dag. Har varit kallt och regn idag har kommit 3mm regn men just nu så skiner solen från blå himmel så det ska bli spännande hur länge som detta kommer att sitta i.
Har varit så ruggit och kallt att jag har varit så trött på jobbet idag och nästan stundvis somnat av vid mitt skrivbord, tur att det finns arbetsuppgifter som måste tas i tur med mellanvarven.

Har gjort en bra sak sen jag kom hem och det var att plantera blommorna som vi vara och köpte i söndags och det var skönt att äntligen ha fått ner dem i jorden. Så nu får vi hoppas på sol även för våra jordgubbsplanter, vi har fullt med blommor i dem och det skulle var kul om vi hade till midsommar men det vet förnuftet att inte går men hoppet finns alltid kvar.

Nu ska jag inta ryggläget på soffan och vi lite för jag är såååå trött.

måndag 14 juni 2010

Ny vecka

ja då har vi gått in i ytterliggare en vecka närmare sommarens högsäsong. blev väckt kl 5 av en liten dam som hade ont i ben och händer och som sedan inte kunde somna om...inte roligt när jag sedan skulle upp till jobbet, men vad gör man inte för sitt barn så kvart över 6 gick vi upp och la sig i sitt lekrum och tittade på tv. Själv gjorde jag mig klar för dagens äventyr och väckte sedan hennes pappa och jag tog bussen till jobbet. Som tur var hade jag dagen fullspäckad med intervjuer, 6st, vilket gjorde att dagen gick otroligt fort och jag hann inte ens bli trött. Men jag kommer garanterat att somna ovaggat ikväll.

Efter regn kommer solsken och det är precis vad som äntligen har hänt här efter ett i härdigt regnande med hela 82 mm (!!!) regn sedan fredag tills idag så är vi förtjänta av lite sol.
Hoppas att det kommer att hålla i sig så att det på lördag när det äntligen är Bröllop blir strålande sol och varmt.
Nu ska jag natta min skrutt fia och sedan hoppa in i surfen

Tjingtjong!

söndag 13 juni 2010

Ledighelg

Med en massa saker gjorda, gjorde köpis och IKEA igår och sedan fixade vi lillskruttans lekrum med tv:n, blev så bra och var så nöjd att kunna titta på film där inne. Idag har det bara varit stök och bök, har städat i hennes rum och fixat det sista, blev så fint! Har städat städskåpet, plockat ur köksoffan så nu känns det som ett nytt hem, så skönt.

Var och köpte blommor att plantera i blomlådorna men det var så tråkiga blommor så det blev pensioners blommor men det får vara så även i år, blir nog fint när det väl kommer upp.
Nu hoppas jag att lilldamen somnar snart så hon kan vara pigg imorgon när hon ska springa Runstensloppet!

lördag 12 juni 2010

Lördagsmorgon

Och regnet öser ner och det har hittills kommit över 30 mm regn, undra när det kommer sluta?
Vi ska tillbringa dagen, som säkert alla andra ska, på köpis och inhandla lite saker som behövs.
Sedan blir det att tvätta lite och bara njuta av att få vara ledig och hemma.
Har ju blivit klar med skola efter detta år och det känns skönt nu när det är klart just för att slippa ha en massa i huvudet hela tiden. Den som inte har gått i skolan kan inte förstå hur det är att ständigt ha en massa i huvudet utan att koppla av. Men för den skulle är det ändå otroligt roligt, jag älskar att lära mig nya saker och det är helt enkelt fasligt roligt.
Men nu ska jag ist fördriva hela sommaren med att jobba och det känns faktiskt så där men det är ett måste för att ekonomin ska gå ihop men jag hade mest av allt önskat att jag kunde få vara hemma i flera veckor och få njuta av känslan att få vara fri och ta dagen som den kommer. jag har inte haft den ledigheten sen förra sommaren när jag hade turen att få vara ledig hela 2 veckor! Så får se hur länge det dröjer innan jag får ledig lite sammanhängande igen.
Känns som det kommer dröja länge...

onsdag 9 juni 2010

Å va tiden går

Ja det är inte klok va fort det går och inte har jag all tid som jag hade önskat att hinna med allt som vill, så därför har det blivit lite bloggande tyvärr.
Men jag har hunnit med att jobba, fyllt år, varit hemma och varit på anställnignsintervju.
Söndag hade vi kalas och även måndagen fast det är inget att fira men det är gjort nu. Fick lite kula presenter, av Malin och hennes familj fick jag en fin rosblomma och roliga dekorbilder att sätta på kaklet, av mamma en jätte fin väska som jag önskat mig och ett present kort på assietter till min service och av Mickes syster Di Leva skivan sååå kul och jag blev så glad för det. Men nu har jag slutat fira denna dag då det inte är något att fira. Bättre träffas utan att man fyller.
På jobbet har det varit kaotiskt i dubbelbemärkelse och jobb intervjuen gick bra fast vi hade olika syn på vissa saker bra eller dåligt?
Nu ska jag blötlägga mig och sedan lägga mig framför tv:n.

fredag 4 juni 2010

Sköna lediga dag

Eftersom jag inte var till skolan idag så blev vi hemma hela familjen och tog en tripp till morfar och det var så trevligt. Stannade till hos Eva och fick en kopp kaffe åxå fick Alice och Micke hälsa på deras härliga hund Ester som jag pratat så mycket om. Så nu har jag en karl som är hel fräls och vill ha en llite vovve igen.

Väl hemma blev det grillning och ett glas rött till och det var så gott! Men nu har vinet gjort sitt så nu är jag så trött att sängen är väldigt lockande!

torsdag 3 juni 2010

Bakdag

Har haft en förmiddag i skolan och gjort färdigt PM-arbetet som skall redovisas nästa fredag, så skönt att det är klart nu!!! Arbeten i all ära men det är skönt när det är klart och det är ändå lite krångligt med arbete på flera personer och det skall passa med alla och det kan bli en massa krångel. Men det är skillnad när man sitter bara två eller tre och skriver, då är det så kul när det funkar. Men nu är det klart och det är snart lov!
Hämtade Alice lite tidigare och var ute på baksidan och mös i solen och fikade medans hon hoppade för fulla muggar i studsmattan tills svetten lacka.

Har även hunnit med att bakabullar och två sorters kakor men det är första gången som jag har misslyckats med kakorna, får se om det går att ha dem kvar annars får jag kassera dem och göra nya.
Nä nu väntar sängen för i morgon så skall vi åka och hälsa på min gamle far.

tisdag 1 juni 2010

Äntligen!!!

Så har det äntligen hänt, nu har min iPhone kommit!!!!! Känns som en efterlängtad vän som kommit hem efter en lång resa. Ska nu se om jag har lyckats att spara alla kontakter i telefonen till sim kortet annars blir det att skriva in alla manuellt, men vad gör man inte.
Har varit i skolan idag och arbetat med Frida lite och eftermiddagen har vi suttit ute och fiakt och ätit. Alice pratade med mormor i telefonen och bjöd själv över henne på fika och sedan hade hon Viggo här och lekte och stutsade stutsmatta. Dom hade så roligt och det är så kul när hon har kompisar hemma. Dom blir så stora, snart får vi åka runt och leta vart dom är på stan så det är så skönt så länge som dom är hemma och är nöjd med en glass och att vara på gräsmattan.

Nu ska jag fippla med min iPhone ett tag...