måndag 30 september 2013

Pysselkvällar

Medans pappan nattar den lilla tjejen sitter jag med den stora och pysslar suddisar.
Det är så mysigt dessa stunder som vi har tillsammans bara hon och jag när det inte är någon som ska vara med med sina små små fingrar. Få se hur resultatet blir efter härdning. 
Tycker att det är så härligt med hösten när man kan mysa inne med liten pyssel eller stickning Medans mörkret råder utanför. 

































lördag 28 september 2013

Tro

Snö

Ja det är otroligt men härligt att se att vi är påväg mot denna ljuvliga tid. 

Detta var vad som mötte oss när vi tittade ut i morse trots plus grader.



tisdag 24 september 2013

Ajfån

Ja det är verkligen en sån som jag har en Aj Fån(e)...
Skulle göra uppdateringen till nya iOS 7 vilket slutade i att min iphone bara visar en symbol att den ska kopplas till iTunes men där händer absolut INGENTING!!!!
Har suttit med Apple support i 1 timme och 40 min men dom kunde inte lösa problemet så nu har jag en ny mötes tid med dom i morgon bitti kl 9 å jag hoppas verkligen att det går att lösa problemet. Känns riktigt surt!
Tur är att jag har ipaden som jag kan använda iaf. 

 Har det gått bra för dig att uppdatera din iphone?
Visst är den nya iOS 7 häftig?
Tur att  jag redan innan hade gjort uppdateringen på klösbrädan så jag får fixa och trixa på den så länge tills min Ajfån är fixad. 

fredag 13 september 2013

Öppna förskolan

Igår var det premiär för oss på öppna förskolan. Catarina och Elin var med oss. Alma stor trivdes kan jag säga. När vi hade sångstund så var hon hur orädd som helst och kröp runt till alla. 










tisdag 10 september 2013

Våra morgnar

Alma verkligen bara ska stå stå stå mot allt just nu. 


Så det är till att vara på sin vakt för rätt som det är så dimper hon ner. 
Nu blir det till att klä på oss lite ytterkläder så vi kan ta en prommis till skolan och lämna stor tjejen. 

Visa vänlighet

måndag 9 september 2013

Yrsel

Vilken annorlunda dag detta blev. Vaknad med yrsel och illa måendes å det kändes som att jag skulle kräkas. Sedan när jag kom hem från skolan efter lämning så blev det bara värre så jag var tvungen att väcka Micke så att han fick ta Alma för jag klarade knappt av att rör mig. La mig för att försöka vila men jag blundade så snurrade alls som om jag satt i en karusell som gick runt runt eller som om jag var stup full. Otäckt men jag somnade och Micke väckte mig en och en halv timme senare. Ingen förändring och eftersom det snarare var värre nu och det kändes som dämningar i huvudet och som att det gick kårar i huvudet så ringde jag vårdcentralen. Väl där konstaterade läkaren att jag hade virus på balansnerven. Mycket ska man vara med om. Han ordinerade vila så jag ska vila i dag och imorgon och hoppas på att det är över sen. 

söndag 1 september 2013

Fel vid publicering

Något har varit galet och mina i lägg har inte publicerat av någon anledning. Så nu när jag såg dom delade jag dom igen i hopp om att dom denna gång kommer på plats. 






Så är det

Hemligheten







Hur man blir lycklig





Salong besök

Så var det äntligen dags!
Jag har verkligen längtat till denna dag när jag hade tid på Salongen. Utväxten behövde verkligen piffas upp å vilket otroligt luft det gör med färg. Nu känner jag mig återigen hel :). 
Evelinn som har Salongen är en klippa, jag har gått hos henne i säkert 10 år nu och jag är hel nöjd 
Bättre frissa får man leta efter. 




Trots att jag bara lagt i slingor i utväxten så känns det som om att hela håret fått i mera färg. Längden behövdes inte tas så mycket på och det kändes skönt för jag vill ha ett långt hår ett tag till. Är ju skönast när man har små barn att man bara kan sätta upp en tofs. Är ju väldigt roligt att dra i det när det är utsläppt...