onsdag 30 november 2011

Lussebak

Innan jag gick och hämtade Alice på fritids så satte jag en saffransdeg som vi bakade ut när vi kom hem. Alice gjorde sina egna varianter och storlekar...själv gjorde jag klassiska lussekatter.
Om dom blev goda?
Åååå dom var himmelskt goda.

måndag 28 november 2011

Gympa avslutning

Idag har det varit avslutning på gymnastiken och barnen bjöd på en uppvisning och sedan fick dom som avslutning fika. Det dom fick var pepparkakor, festis och en varsin skumtomte. Så nu är det jullov fram till 9/1 2012.

fredag 25 november 2011

Advents fint

Nu har jag städat och fejat och fixat hela dagen både inne och ute. Så nu har vi det advents fint att mysa i hela december. Vilken härlig tid vi har framför oss med en massa julstämning.
Trevlig advents helg

torsdag 24 november 2011

Jul jul

För att få lite stämning så har jag fixat lite julstämning på bloggen. När det är plusgrader och inte en snögnutta så långt öga kan nå så är det skönt att få lite stämning här iaf.

Jag har så smått börjat göra advents fint hemma så för att dela upp lite så har jag tagit hela övervåningen idag och putsat fönster och dammat och tagit golven. Så skönt att ha klart uppe och imorgon starta med nedervåningen. Det enda som jag inte gjort på övervåningen är att byta gardiner och sätta upp stakar så det tar jag imorgon allt för att få den härliga stämningen tills fredagskvällens mys.

Hur gör du när du gör advent?
Själv har jag begäret att jag måste putsa alla fönster och verkligen städa från golv till tak. Men jag trivs med det och jag verkligen längtar tills det är klart och jag får njuta med en varm och god glögg.

lördag 19 november 2011

Jädraöl

Ja det var en jädra god öl!
Kul inte bara med en god öl utan för att den kommer från den lilla byn Jädraås där jag är uppvuxen.
God och smakrik öl som jag verkligen kan rekommendera att ni gör ett prov på.

torsdag 17 november 2011

Nu händer något

Äntligen börjar temperaturen sjunka så snart kan den komma den efterlängtade SNÖN!
Som vi väntar och väntar. Men dottern vill att det inte komma snön före hennes 6års dag och då den är imorgon så kan ser ju få komma på lördag tycker jag iaf.

tisdag 15 november 2011

Tandfeen

Så har dottern tappat sin först framtand, så nu har hon en glugg uppe och en nere. Tanden ramlade ur på mellis i skolan så då hade hon turen att få även en tandlåda gjord av hennes snälla fröken Chatrin på skolan.
Så nu är det bara att invänta att tandfeen kommer inatt.

onsdag 9 november 2011

Äntligen!

Nu börjar temperaturen att krypa neråt och är nu under minus strecket, me like!
Åå jag känner mig som ett litet barn som springer i fönstret och kollar för att se om det blir kallt så det kan komma lite snö. För nu längtar jag verkligen efter det vita fina och så kommer julkänslan krypande mer och mer.

tisdag 8 november 2011

Tedax

Myser nu när temperaturen ute sjunker med en god kopp te. Sicket mys det är att kura ner sig i soffan framför tv och känna den varma känslan rinna ner i magen och hela kroppen blir varm.
Vardagslyx.

tisdag 1 november 2011

Kyckling

Efter att bökat och flyttat möbler uppe från och ner så väntar jag nu på att kycklingen i ugnen skall bli färdig. Doftar så ljuvligt så vi får hoppas att resultatet blir lika bra.