söndag 25 maj 2014

Helgen


Tiden går...
Ja å fort dessutom så mycket att göra så jag hinner inte med att blogga tråkigt ja vet men ska försöka mig på en bättring å börjar med ett axplock från helgen. 

Fredagen var varm och fin med mycket soool, dessvärre åxå mycket varmt på kontoret så under ett telefonmöte passade jag på att vila benen :) fördelen med att ha möten där ingen ser en ;)



Kvällen tillbringade vi till allas förtjusning på altanen. 



Lördagen var varm varm varm så varm att vi knappt kunde vara ute, lite väl rädda för att Alma skulle få solsting och tuppa av. 
Kvällen tillbringade jag med mina "mannagryn", mamma gruppen som jag var med i när Alice var liten. Tänk att i hela 9 år har vi hållit ihop, har alltid lika kul när vi träffas å träffas försöker vi göra minst fyra-fem gånger per år med fika, middag eller drinkkväll. 
Igår var vi alla mammor som träffades för en drink på Terrassen och sedan en sen middag på Kalle's. Vi åt lite plock innan maten och givetvis något att fukta strupen med. Jag åt sedan oxfilé med potatisgratäng lite väl tung mat kl 22 på kvällen men väldigt gott. 



Idag har vi haft betydligt svalare och det har bara varit till fördel mest för att Alma är dålig med öronvärk täppt näsa och febrig. Tror att det har värkt hål på trumhinnan då det runnit i örat på lill strumpan. 
Men trots detta har hon varit vid gott mod. 
Så pass att det var roligt att "bädda ner sig" under mormors matta. 



Men viktigast av allt var att vi var och gjorde våran del i EU-valet och röstade på vad vi tror kan bli en bra framtid. 



Nu är det vääääldigt tunga ögonlock så nu ska dom få sin skönhetssömn och invänta ännu en arbetsvecka. 

måndag 5 maj 2014

Möjligheter

Nu vecka nya tag!
Detta kan bli en bra vecka känner jag. 
Nytt jobb nya möjligheter