söndag 31 juli 2011

Grönsaker

Våra odlingar växer och växer. Ser fram mot när det är dags att skörda. Tomaterna, physalis och paprikor. Gott ska det bli.

fredag 29 juli 2011

Tröttare än tröttast

Jag känner mig just så här idag, orkar inte mycket så jag hoppas att det blir en lugn dag på jobbet. Sen kommer en efterlängtad ledig helg, å som jag ska sova.

torsdag 28 juli 2011

Min älskade dotter

Kommer hem efter en dag på jobbet och möts av denna härliga syn. Min älskade dotter har varit på affären med sin pappa och ville absolut köpa blommor till mamma. Go fisen min.

tisdag 26 juli 2011

Bilbingo

Blev barnledig bara så där när Alice ville sova hos mormor så då passade maken och jag på att åka på bilbingo.
Det var så roligt trots att vi inte vann något. Men vi var nära flera gånger så vi fick sätta på tänningen. Pulsen stiger och man hoppas att just mitt nummer ska komma. Men det blir bättre lycka nästa gång för oss. Men vi fick iaf fika.

fredag 22 juli 2011

Nagelstudio

Äntligen är dom på plats igen! Har varit sugen en tag att fixa naglarna men det har inte blivit gjort förens idag. Min snälla grannen hjälpte mig att fixa och som du ser blev det ett bra resultat. Så först gjorde hon mina och sedan gjorde jag hennes. Så härligt nu är det bara att hoppas att dom sitter länge. Förra gången satt dom väldigt dåligt. Men nu ska dom sitta några veckor hoppas jag innerligt.

Pannkis

Blev både pannkakor och plättar idag för att göra både den stora och den lilla glad. Så det fick bli att köra ett tandem race vid spisen.

onsdag 20 juli 2011

Morgonmys

Idag börjar jag kl 9:00 å det känns så skönt. Alice vaknade samtidigt som mig så vi har myst på morgon med frukost på altanen. Så härligt och en riktigt bra start på dagen.

måndag 18 juli 2011

Vädret

Efter en riktigt lågtrycksdag så ser det ut som om vi får två dagar med lite sol iaf. Även om jag inte är ledig så vill jag ha fint väder det är lättare att jobba på nått sett och för alla lediga önskar jag verkligen sol med medföljande bad.
Så tummen upp för sol och bad.

söndag 17 juli 2011

Söndagsmys

Nu är helgen över och vi har fått vara tillsammans och njuta av att inte behöva iväg till jobbet. Igår tog vi en skön tripp med buss ner på stan och strosade och åt lite lunch.
Idag har vi haft lite klippstuga både morfar och Alice har fått håret friserat.
Sedan var det födelsedagskalas hos Ulrica med gott fika och god tårta.
Det har varit en fantastiskt fin helg.
Mamma var och köpte en ny audi 80 nu när hennes bil blev stulen, sedan hann hon bara hem med den och tog det lite lugnt och sedan ringde polis och hade hittat hennes bil. Men den var helt förstörd så det var inget kvar av den så det blir att skrota den helt. Synd på en så fin bil. Tur iaf att hon nu har en ny pippigul bil att fara runt runt i.

torsdag 14 juli 2011

Födelsedag

Idag säger vi stort grattis till Kronprinsessan Victoria på hennes födelsedag. Hurra hurra hurra hurra

onsdag 13 juli 2011

Årets första gula löv

Såg med min förvåning att det låg flera gula björklöv på gården när jag tittade ut på morgonen.
Nu märks det att hösten inte är långt borta.
Men än är det sommar som vi kan njuta av.

Längtar

Ja jag verkligen längtar till några lediga dagar vid stranden och bara njuta av vattnet, solen, vinden, lekande barn. En fylld picknickkorg med en massa god saker och hel hög med kallt kallt vatten.
Hoppas dessa dagar kommer även för mig i år.

tisdag 12 juli 2011

Solsken

Solens skiner högt på himlen och himlen är blå förutom några enstaka sommarmoln som visar sig. Luften är hög och klar. Detta mina vänner kommer bli en fin och härlig dag. Trots att jag kommer sitta instängd på kontoret så slutar jag relativt tidigt idag och då ska njuta på altan med mina kära. Livet är bra underbart!

söndag 10 juli 2011

Bröllopsdagen

Idag firar vi vår 7:de bröllopsdag. Känns bra att ha denna dag som bara är vår. Det är även 14 år sedan vi träffades idag. Jag har jobbat och kom hem närmare halv sju och då hade min kära make köpt två fina orkidéer, lagat god mat med gott vin och lire bubbel till. Så mysigt. Alice är hos våra vänner som ringde och sa att dom ville hämta henne och åka till Furuvik och sedan att hon skulle sova hos dom så vi blev helt ensamma. Konstigt känns det för igår sov hon hos mormor så jag har inte sett henne sedan i fredags. Jag har aldrig varit utan henne så länge här hemma. Men jag vet att hon har det bra och det är huvudsaken.
Nu ska vi skåla och mysa med tända ljus bara min älskade man och jag.

fredag 8 juli 2011

Besökare

Har haft besök av en gräshoppa idag som inte ville lämna altanen. Den har gått omkring och hoppat lite innan vi till slut fick plocka upp den och lämna den på gräsmattan.

onsdag 6 juli 2011

Tiden går

Å det känns som jag tillbringar all tid på jobbet och lite hemma. Men det är roligt att jobba och kul med något nytt och spännande. Mycket lärorikt kan jag sammanfatta det hela. Men när jag kommer hem imorgon kan jag se fram emot en ledig fredag, välbehövligt inför en helg full av jobb.

♥.:.♥.:.♥.:.♥.:.♥.:.♥.:.♥

söndag 3 juli 2011

Tjuvar!!!

Jag har haft min mammas bil för lån över helgen och det var meningen att jag skulle ha varit hem till henne med den igår men jag var för lat att åka iväg med den.
Men döm om min förvåning när mamma kommer idag och hämtar den och frågar vart den står och på parkeringen där jag lämnat den är den inte kvar!!!!
Så någon eller några har varit här inatt och tagit den!
Snacka om chock och besvikelse och frustration. Bilen är stulen för jag inte orkade lämna den igår.
Så i chocken hoppade jag på cykeln och cyklade runt bomhus och letade.
Det som är så sjukt och helt otroligt är att för ca 9 år hade jag lånat mammas bil och när jag kommer ut på morgonen är bilen borta. Så nu har jag lånat två bilar och båda har blivit stulen. Vad är oddsen för det?
Jag hoppas av hela mitt hjärta att någon hittar den så den kommer tillbaka.
Så om du ser en guldmetallic färgad Audi 80 med reg nr CMU489 snälla ring polisen och tala om.
Snälla bilen kom hem.

Vinkväll

Efter en dag fylld med staketbygge så gick vi över till grannarna och myste på altanen och drack lite vin och Capten Morgan. Vi hade det så trevligt och satt ute till kl var två på natten då tog vi lill hjärtat i famnen och knatade hem. Hon hade sovit så gott på soffa under en filt.
Av mannen i huset Charlie fick jag denna fina vinflaska med mig hem. Ska bli så kul att prova den och se hur den smakar. Tack för den!

fredag 1 juli 2011

Dirty dancing

Å va jag blev glad när jag såg att det skulle bli en av mina favvo filmer; Dirty dancing på tv!
Efter en dagen på jobbet som verkligen varit FULL av jobb är det så härligt att få njuta för mig själv ner sjunken i soffan med lite tända ljus och bara njuta och drömma mig tillbaka tills jag tror det var 1987 som filmen kom ut och vi var på bio på den. Ljuva ungdom :).
Jag ler inombords och bara njuter.

Marknadstjej

Dagen till ära har Alice haft turen att få tillbringa dagen med mormor och hennes bästa vän Klara med mormor på Ockelbo marknad. Tåg fram och tillbaka och shopping på marknaden. Hon var så glad för sin nya klänning som mormor köpt till henne.
Min egna lilla prinsessa.